Iubesc cărțile enorm de mult, mai ales că oamenii zilelor noastre le-au dat deoparte în detrimentul tehnologiei. De aceea, pe premisa unei schimbări benefice poporului român am ales să deschid împreună cu iubitul meu un altfel de restaurant cu care ne dorim să mergem până în pânzele albe.

ks1-1024x269

Ideea ne-a venit după ce am observat lipsa acută a interesului tinerilor pentru lectură, dorința lor de-a se afunda în alte lucruri nesănătoase fiind mult mai profundă. Așa că am dat startul proiectului nostru fără să mai clipim. Bani existau, mai ales că aveam lângă noi și prieteni, dar și companii, sponsori ce se doreau a ne fi alături în demersurile noastre spre reușită.

Ne-am strâns cu toții la barul unui prieten și am început a discuta despre fiecare pas în parte ce urma a fi făcut și sarcinile fiecăruia. Mulți își doreau să fie într-o zonă mai centrală pentru a avea acces ușor tuturor doritorilor pentru ceva inovativ. Alții își doreau în anumite locuri mai liniștite, precum cele din natură, fiindcă aducea un plus mai mare și de notorietate. Într-un final am ales destinația finală a viitorului restaurant ieftin ca braga ce va urma să-l construim din temelii.

braserie

Am ales ca locația restaurantului să se afle într-o zonă propice tuturor, așa că zona limitrofă centrului Bucureștiului era perfectă. Am găsit o pădurice mică lângă Parcul Herăstrău, parc foarte vizitat de către mulți oameni dornici de o plimbare, de o gură proaspătă de aer dar și de câteva momente de relaxare rătăcite printre treburile cotidiene. După ce am întocmit toată documentația și am rezolvat toate aspectele cu primăria, și aici numesc demersul nostru de a ni se oferi spațiul gratuit, am început construcția.

Fiind vorba de un restaurant cu o tematică creativă și inovativă, asta pentru că se lega de cărți și de oamenii cu posibilități financiare mici, lucrările nu au durat mult. Construcția în proporție mare a fost realizată din lemn și piatră, pe timp de iarnă atmosfera fiind încălzită de șemineul pe lemne, înconjurat de covorașe de blană pe care se poate așeza doritorul de lectură. Ne doream ceva rustic, ceva care să atragă atenția asupra simplității omului, dar mai ales să completeze nuanța naturii.

domenii_pub

Cărările vor fi ocupate pe margini de măsuțe cu scaune unde se pot așeza dornicii de lectură, alegând dintr-o gamă foarte variată de cărți, așezate în coșulețe de nuiele atârnate de crengile copacilor. Clienții se mai pot bucura și de o masă caldă dacă vin de acasă cu o carte și o vor dona restaurantului pentru ca următorii clienți să se poată bucura și ei la rândul lor de noutăți.

Avem și o altă variantă oferită de cei de la Expressoft Technology, aceea de a face o mică donație în cazul în care nu se vine cu o carte, dar se dorește a se degusta din bunătățile casei.

FAST_FOOD

Plata se poate face și cu cardul, pentru că dispunem de POS restaurant.

Pentru o bună funcționare și pentru a avea la dispoziție lista tuturor cărților de care beneficiază restaurantul nostru, dispunem de suport tehnic 24/7 cu o actualizare de gestiune stocuri zilnică.

point_of_sale_delivery_livrari_la_domiciliu-300x273

O afacere HoReCa devine și mai profitabilă dacă apelăm la Expressoft Technology, fiind foarte cunoscută de aproape 20 de ani pentru devotamentul și pasiunea față de client și prioritățile acestuia, oferind în același timp o gamă variată de aplicații, dar și  de echipamentele hardware necesare afacerii pentru o funcționare ireproșabilă, având acces la informații  din orice parte a lumii, în timp real, privind derularea operațiunilor.

cover-fb-expressoft

Fiecare angajat beneficiind de training, în tot ceea ce înseamnă o funcționare mai bună și eficiența rezolvării problemelor apărute.

Fiecare masă în parte este dotată cu o tabletă prin intermediul căreia se pot alege cărțile dorite din listă dar și pentru a plasa comanda către bar sau bucătărie. Asta pentru a nu fi deranjați de ospătari, ei vor veni doar în momentul servirii comenzii.

tableta_pos_expressoft_xss618

Pentru a putea vizualiza lista tuturor cărților pe care le deținem este nevoie doar de răbdare, ele sunt așezate pe categorii, fiind mai ușor parcurs lista. Dar în compania unei cești de cafea sau ceai, la alegere, oferite din partea casei, totul este mai simplu și mai plăcut.

colorpos_1

 

Tableta are deja instalată aplicația pentru comenzi către restaurant dar și aplicația cu lista completa a cărților. Noi printr-un simplu marcaj mobil vom avea detaliile legate despre client, numărul mesei ocupate, meniul ales sau băutura dorită. Clienții mai au posibilitatea de a-și face și abonament lunar, fără a fi o taxă anume, fiecare oferă cât își permite, banii vor fi investiți atât în mâncare cât și cărți. Cei care beneficiază de abonament pot lua cărțile dorite pentru maxim 2 zile acasă cu condiția ca la plecare să se autentifice prin amprentă.

exps1_website

Singurul nostru deranj pe care vi-l vom crea va fi acela de a vă întrerupe pentru 2 minute ca să vă servim.

Expressoft Technology este soluția de marcaj și gestiune potrivită afacerii tale!

Acestea fiind spuse, vă așteptăm cu drag la inaugurarea restaurantului, ce va avea loc sâmbătă la ora 17:00, să vă bucurați alături de noi de o atmosferă plăcută alături de oameni minunați dar și de cărțile care așteaptă cu nerăbdare a fi răsfoite.

clasic-300x188

Articol scris pentru proba 9 din cadrul competiției SuperBlog 2018.

*sursă foto : https://www.expressoft.eu/magazin/computere/sisteme-pos

*sursă video: you tube

 

Reclame