Aveti obiceiul de a citi zodiacul zilnic?

Sunt unele persoane de-a dreptul pasionate de zodiac. Nu merge cafeaua de dimineata fara zodiac. Mai ales cand, uau trece ziua si constata ca a avut dreptate cel care a scris in zodiac ca azi vor bea o limonada in compania unei prietene pe care nu a intalnit-o de mult timp. Normal, ce faci dupa ce citesti despre acest lucru? Cauti in telefon numarul prietenei pe care ai uitat-o din cauza cotidianului haotic in care traiesti.

Atentie si la subconstient! Mai ales atunci cand zodiacul iti prezice o durere crunta de cap, spate, stomac…in ziua respectiva. Pentru ca subconstientul stie sa se joace cu tine daca nu il ti bine in frau si s-ar putea sa te trezesti cu durerea respectiva.

Certurile cu partenerul de viata despre care ai citit in zodiac? Este incredibil cate motive poti gasi in acea zi. Doar pentru ca asa ti-a spus zodiacul, ca nu vei avea o zi perfecta in viata de cuplu.

Sunt multe de relatat legat de zodiac…personalitate…caracter…meserii potrivite…culori si pietrele magice care te vindeca (sa nu uiti cand mergi la medic sa te imbraci in culoarea respectiva si de bolovanul din buzunar, poate va fi de bun augur sau util cand primesti o veste proasta si poti sparge un geam cu el)…sa nu uitam si de numarul norocos (poate vei castiga candva la lotto folosindu-l)….

Oare de ce nu se prezinta zodiacul la tv pentru noaptea ce vine? Nu toti dorm, sunt persoane care lucreaza in ture, sunt persoane care citesc, care merg in cluburi….ah, noaptea nu mai conteaza zodiacul. Sper ca nu dormi cu bolovanul in buzunar 😉

Oare cum pot trai cei care nu acces zilnic la zodiac? Nu au dupa ce sa se ghideze in ziua respectiva 😦

Pentru ca s-a ajuns ca pentru unele persoane zodiacul sa fie mai ceva ca gps-ul pentru un strain vizitator care isi face propriul traseu cu punctele ce urmeaza a fi vizitate.

Compatibilitatea intre doua persoane? Deja se cauta persoana potrivita dupa zodie. Nu mai conteaza daca are 4 clase, dosar penal, ca asculta manele in blana sau ca viata lui se rezuma la „cine mi-s io” ca doar limba romana este foarte grea. Important este ca face parte din categoria persoanelor cu zodia compatibila.

Sa nu mai spun de cuplurile care socotesc cu strictete perioada in care se va naste copilul lor, neaparat o zodie anume, ca altfel nu va fi compatibil cu ei si cand vor da de greutati in viata, copilul face nazbatii, zodia e de vina.

VIATA TI-O CREEZI SINGUR CU MANUTELE TALE, NU ZODIACUL SAU CEL CARE O SCRIE!!!

Reclame