Dimineața când te trezești primul lucru pe care îl faci este sa deschizi ochii,odată cu ei deschide-ți și sufletul! Doar asa vei avea o zi de neuitat,repeta în fiecare dimineață acești pași și îți vei da seama ca viata înseamnă IUBIRE!

IUBIRE de sine, IUBIRE de tot ce e frumos și te înconjoară. Vei reușit sa vezi frumosul din fiecare lucru,din fiecare experienta trăită,din fiecare persoana pe care o vei întâlni.

Vrei sa bei o cafea? Eu te sfătuiesc sa nu o bei,ci pur și simplu sa o savurezi. Doar asa vei simți adevărata ei aroma.

Vrei sa mănânci o prăjitură? Fă-o! Dar fă-o în asa fel încât sa îți amorteasca papilele gustative și mintea ta sa o perceapa ca pe cea mai dulce sărutare pe care vrei sa o primești!

Vrei sa fi fericit? Fii fericit! Dar nu fii zgârcit,împarte fericirea cu cei din jurul tău. Oferă în fiecare zi un zâmbet și vei primi înapoi același răspuns.

Vrei sa fi iubit? IUBEȘTE! Pentru ca nimic pe aceasta lume nu este mai frumos ca IUBIREA!

Vrei sa îți așterni propria poveste de iubire pe o coala dar nu îți găsești cuvintele? Nu este o problema asta! Nu trebuie sa o faci. Nu toți suntem scriitori innascuti,talentați sau cunoscuți. Suntem scriitorii propriei vieți,de fiecare dintre noi depinde de vor conține paginile din cartea vieții.

Alege sa îți așterni povestea vieții,povestea cea mai frumoasa de iubire pe paginile transparente ale cărții tale nevăzute de oricine. Cititorul cel mai bun și potrivit este cel care nu deschide doar ochii dimineața,ci și sufletul pentru a putea citi un nou capitol,isi deschide bratele pentru a imbratisa cu toata puterea, bucuria de a te avea langa el,de a te vedea in fiecare dimineata cand se trezeste si seara cand adormi la pieptul sau. Corectorul cel mai potrivit este el,cel care vrea sa îți completeze paginile cu iubirea lui!

Editura care îți va publica cartea și te va face cunoscut este OGLINDA SUFLETULUI !

În aceasta seara,înainte de a adormi eu vreau sa aștern pe o noua pagina,un nou capitol cu titlul AZI ÎMI DORESC DOAR SA OFER IUBIRE!!!

Tu ce îți dorești sa așterni pe fila inscripționata cu data de azi?

Reclame