Ti s-a intamplat sa spui „-Nu vreau sa ma indragostesc de el/ea,nu e pentru mine,simt ca nu e persoana potrivita,distanta dintre noi nu ne permite o relatie…” si sa se intample invers? Sa te indragostesti pana peste cap,sa simti cum iti tremura fiecare celula din corp cand il/o intalnesti,cand vorbiti si ii auzi vocea,cand iti scrie un mesaj,orice,un cavant,un salut, un”-buna,ce faci? Cum esti?”

Crezi ca mereu poti face doar ce iti dicteaza mintea? Nu iti subestima inima,vine vremea cand te va pune in sah mat!
Aparentele inseala,nu-i asa?
La fel se  întâmpla in cazul dragostei la prima vedere sau aparuta ulterior dupa mai multe conversatii,intalniri la cafea,porniti impreuna entuziasmati intr-o relatie care nu duce nicaieri decat intr-o intersectie unde drumurile voastre se separa pentru ca acela este punctul in care realizati ca aveti planuri diferite,ca nu este el/ea persoana cu care ai crezut ca vei alerga catre un final fericit. Din pacate toti pornim de la start,maratonul,dar nu toti stim sa alergam la fel de repede,nu toti stim sa calcam la fel pe pamant,nu toti ajungem la final alaturi de o persoana.
In momentele in care alergi si alergi in continuu realizezi ca cea care oboseste este inima,trupul,respiri tot mai greu,ai tendinta de a te opri,sau poate ca te si opresti pentru cateva minute pentru a face o pauza,in tot acest timp cea care nu a obosit si ti-a fost mereu alaturi incercand sa te incurajeze cu sfaturi de genul : „ridica-te,alearga in continuare,nu te lasa doborat de un hop,tu esti cel puternic,vei reusi…” este ea,mintea.
Asa cum nici atunci cand drumurile voastre se separa,nu te paraseste,doar tu esti de vina ca nu ii acorzi atentie si lasi ca inima sa se planga ca o nebuna…asa iti este alaturi si atunci cand esti fericit,iubesti,inima ar dansa Step de bucurie…
Asculta-ti inima cum bate ritmurile si mintea cum canta versurile. Doar impreuna pot canta cel mai frumos cantec de dragoste.
Lupta pentru ceea ce doresti,dar inainte de a porni in aceasta lupta…iesi la o cafea in compania ta,fa un dialog cu inima si mintea. Tine cont si de ceea ce isi doresc ele,ajuta-le sa ajunga la un numitor comun,pentru a putea ca tu sa te bucuri cu adevarat de acest sentiment nemuritor IUBIREA, fii indulgent cu tine si nu iti mai pune singur limite,pentru ca vei avea sansa sa ratezi finalul alaturi de cel/cea care a alergat mult timp in pas cu tine si ti-a intins mana cand ai picat,a micsorat pasii ca sa fie pe aceasi linie cu tine cand tu ai inceput sa obosesti,ti-a oferit si un ultim ragaz ca sa poti lua decizia corecta, vei rata acest final pentru ca ai ales alt drum alergand dupa fluturi colorati.
Versurile mele sunt asternute,asteapta doar ca tu sa le fii cheia Sol care le va da sonoritatea magica pentru a putea fredona impreuna refrenul IUBIRII !!!

Reclame