Este perioada virozelor!

O viroza cand te loveste tot ce simti este o febra terifianta,dureri musculare epuizante care iti limiteaza miscarile,dureri de gat ca abia mai reusesti sa inghiti ceaiul,vocea te lasa incet si intri pe modul silentios,frisoane cu ajutorul carora tremura si patul cu tine in sincron.

Tot ce ai nevoie ca sa te refaci este odihna, hidratare si medicatie potrivita.

Dar ceea ce vindeca cel mai bine este iubirea. De aceea tot ce am nevoie acum este un tartament special care sa cuprinda iubirea ta, ca sa pot simti cu adevarat ca ma iubesti , am nevoie de imbratisarea ta, sa imi ofere caldura care imi este  straina  si nu patura care zace pe pat. Tremurul trupului meu sa fie din cauza emotiilor oferite de clipele petrecute langa tine, sa fie cel mai frumos si placut tremur simtit vreodata.

Singurul sunet auzit de care am nevoie este vocea ta atunci cand imi soptesti la ureche „te iubesc,va fi bine!”, linistea care imi lipseste este cea sufleteasca  pe care o simt cand ma tii la pieptul tau.

Mialgia sa se faca simtita in momentul in care stam imbratisati si dorinta de a ne simti lipiti unul de celalalt sa nu ne lase sa ne dezlipim.

Durerea de gat sa provina dupa ce tip cat de mult te iubesc! Si singurul tratament eficient este raspunsul tau!

Nu este o problema foarte grava daca raman fara voce,daca ma privesti in ochi,ei iti vor spune mai mult decat as putea eu sa rostesc!

Daca ma iubesti, fa doar un pas catre mine in care sa ma privesti in ochi in timp ce imi mangai chipul si eu iti promit ca nu voi incerca niciodata sa ma videc de aceasta viroza!
Pentru ca cea mai frumoasa viroza este iubirea!

PS: AM NEVOIE DOAR DE TINE!!!

Reclame