Îmi doresc să îți simt mângâierea profundă, cum îmi frămânți în palme mintea, nu doar carnea. Să îmi mângâi pielea când ești pregătit sa devii tatuajul pe care îl voi imprima atunci când ești hotărât să îmi fii alături pentru restul zilelor și nu doar atunci când iți dorești să mă arunci în așternuturi reci.

Aș vrea ca sărutările tale fierbinți să îmi fie oaza de cuvinte fermecătoare care îmi dau sfaturi cum să mă ridic atunci când cad, șoapte între pauzele liniștii care mă învăluie în sunetele surde ale minții când el cedează și mă dă de pământ, nu doar atunci când sărutările își au ca scop doar o dorință ascunsă.

Îmbrățișează-mi sufletul înainte de a mă îmbrățișa după o noapte petrecuta împreună, pentru că sufletul meu are mai mare nevoie de tine decât trupul. Asigură-te că atunci când îmi așez capul pe pieptul tău va fii ca să îți pot auzi inima cum strigă după a mea și nu doar ca să adorm după ce m-ai dus la epuizare.

Invită-mă la dans, dar acel dans să fie alcătuit din pașii ce îi vom face împreună pe drumul care duce către viitorul nostru, un viitor cuprins în mrejele iubirii. Nu încurca pașii pentru că acest dans ți-l dedic total și mă voi lăsa purtată de tine, nu-mi da drumul pentru că nu voi ști să mă întorc. Învârte-mă în aer doar ca să pot uita puțin de realitate, piruetele să ne fie legământul puternic care să ne unească și nu ca să îmi oferi doar o stare de amețeală din care să mă zbat singură să îmi revin. Hai să dansăm ca doi nebuni în ploaie, să arătăm lumii cât de mult ne iubim și nu doar ca să îmi zărești tu formele mai bine prin hainele ude.

Privește-mă în ochi ca să pot vedea povestea scrisa de tine despre noi doi, o poveste care să fie plăcută oricărei priviri care o va citi, nu îmi arăta doar cât de mult mă dorești și cum mă dezbraci din priviri, pentru că e posibil ca după să îmbrac armura de care nu vei mai trece niciodată.

Dacă vrei să îmi faci cadouri gândește bine înainte ce vrei să îmi oferi pentru că nu accept cadouri care presupun preț financiar, oferă-mi sentimente sincere, respect, apreciere, susținere, sinceritate, oferă-mi cea mai bună variantă a ta și eu îți voi fii întru totul-iubită, amantă, mamă, soră,prietenă,confidentă, voi fii întregul de care ai nevoie.

Dacă nu ești pregătit să îmi oferi aceste lucruri mai bine nu te apropia și nu încerca să mă atragi în jocul tău pentru că nu sunt singura de care îți vei bate joc, îți vei bate joc în primul rând de tine pentru că o persoana vertebrală are demnitate și nu un zar aruncat la întâmplare. Nu pune miza pe sufletul și îngăduința mea pentru că este posibil să te înșeli crezând că îți voi ierta gestul de a juca sentimentele mele pentru a-ți îndeplini fanteziile.

Eu îți fac doar o invitație, tu gândește-te bine înainte să accepți sau să refuzi, hai să ne unim gândurile pentru a scrie o poveste rupta de realitatea crudă, cuprinsă între iubire și pasiune, să ne unim sufletele pentru a putea simți atât tristețe cât și fericire și apoi să strigăm împreună cât ne iubim în așa fel încât nici ecoul să nu vrea să aibă final, să ne ridicam împreună într-un zbor din care să nu ne mai poată dobori nimic, împreună de mână să pășim către un viitor mai frumos fără să ne pese de lumea din jurul nostru.

 

P.S: Nu lăsa liniștea să vorbească în locul tău !

 

 

Reclame