Am o curiozitate foarte mare!

In perioada sarbatorilor, demonii au concediu? Vad in jurul meu doar ingeri, chiar si cea mai zgarcita persoana se transforma intr-un inger si brusc constiinta ii spune sa faca o fapta buna, un act de caritate, cuplurile certate se impaca (poate de teama sarbatorilor petrecute in singuratate), dupa sarbatori isi amintesc de ce s-au certat anul trecut si cine stie, poate iepurasul ii va aduce din nou impreuna ca doar va fi din nou sarbatoare.

Totul in jur pare atat de magic, luminite colorate,brazi impodobiti, cadouri, mesaje pline de iubire (ca doar o data pe an e craciunul) peste tot unde te uiti, prietenii reluate, vizite la rude (si daca sunt mai indepartate este numai bine pentru a petrece un concediu departe de casa), miros de cozonaci si vin fiert, sarmalele sunt nelipsite langa o portie de mamaliga, cumparaturi si agitatie maxima pentru a impresiona cat mai tare pe cel caruia ii este destinat cadoul (daca se poate cat mai scump ca sa nu mai aiba replica)…

De ce este nevoie de o sarbatoare pentru toate aceste lucruri?

De ce fiecare isi reia adevarata fata dupa sarbatori?

Mastile sunt pentru Haloween (dar si asta este o sarbatoare). Cum ar fii sa vezi lumea din jurul tau purtand costum de ingeras si facand fapte bune?

Fiecare are asteptari de la partener, de la familie,prieteni…fiecare vrea sa fie surprins intr-un mod cat mai placut…

De ce este nevoie de o sarbatoare pentru a lasa bunatatea, iubirea, fericirea si aripile sa se iveasca?

De ce restul anului e maratonul cornitelor pentru a arata fiecare fala, mandria, lupta…?

Oare nu este posibil sa fim OAMENI in fiecare zi din an si nu doar de sarbatori?

De ce dai satisfactie demonilor si nu lasi ingerii sa domine asupra ta?

Reclame