Lupta pentru viață!

Luptăm zilnic pentru dreptate, pentru pace,pentru bani, pentru putere. Dar adevărații luptători sunt atât de fragili, atât de micuți și de lipsiți de aceste griji, sunt ei, îngerașii care se nasc zilnic înainte de termen, sunt cei pe care nimeni nu îi întreabă dacă vor sau ce vor-da ei sunt PREMATURII!

Ei sunt cei cărora le ofer azi toată atenția, toată admirația. Pentru că ei atunci când vin pe lume au un singur scop și o singură dorință pentru care luptă cu toate puterile cea de a TRĂI.

Am petrecut 2 ani din viață alături de acești îngerași și aș mai petrece încă 20 cel puțin. De la ei poți învăța cum să lupti cu adevărat pentru ceea ce îți dorești în viață, cum poți iubi necondiționat, să apreciezi fiecare efort depus de cel de lângă tine, înveți adevărata valoare a unui zâmbet.

Ador acel moment când este în brațele părinților care încearcă să își ascundă suferința și îi vorbesc ingerașului în șoaptă spunându-i cât de mult îl iubesc și îl încurajează să lupte în continuare.

Respect acei părinți care transformă fiecare lacrimă de tristețe într-o lacrimă de bucurie atunci cand suflețelul lor le zâmbește,este acel moment magic în care puiuțul le oferă puterea și încrederea că totul va fii bine!

Dar nimic nu se compară cu ziua în care îngerașul pleacă acasă alături de părinți. Este ziua în care lacrimile curg de fericire. Din partea părinților pentru că au caștigat lupta pentru viață alături de micul erou care a caștigat cel mai mare si valoros trofeu VIAȚA!

Învață de la ei să te bucuri de fiecare moment oferit de viață, de iubirea pe care o primești de la cei dragi.

Fii tu cel care oferă mai mult, fii tu cel care iubește mai mult și nu în ultimul rând fii tu cel care spune MULȚUMESC!

Pentru ca un simplu mulțumesc îți poate schimba ziua!

PS: MULȚUMESC !!!

Reclame