O viata avem fiecare, jumatate o petrecem pe bancile scolilor, jumatate la job. Din pacate unii uitam sa traim mai multe momente frumoase, sa iubim mai mult si cu pasiune, uitam ca timpul e nemilos cu fiecare in parte, uitam sa zambim, uitam sa radem, uitam sa dam un telefon celui drag, prietenilor, familiei si mai mult uitam sa ne bucuram de fiecare clipa oferita de fiecare zi in care ne trezim.                                                  Ajungem sa ne trezim, muncim, acasa din nou cu treaba si picam lemn de oboseala. Doar cateva persoane pot spune ca profita de fiecare moment liber pentru a face ceea ce ii face placere, ceea ce ii aduce bucurie, ceilalti se lamenteaza la o realitate mult prea cruda.                                                                      Omule drag, nu te lasa prada oboselii, nu alege monotonia de zi cu zi, incearca sa faci ceva nou in fiecare zi, incearca sa faci ceea ce iti spune sufletul pentru ca el e cel care plange cel mai tare (bineinteles ca e nevoie sa si gandesti inainte).
Fa ceva „nebunesc” macar o data pe saptamana (eu as dansa desculta in ploaie) chiar daca lumea s-ar uita la mine ca la o nebuna (se uita ciudat doar cei care au uitat sa traiasca ,sa se bucure) dar sunt convinsa ca as face cateva persoane sa zambeasca sau chiar sa mi se alature.
„Pierde-ti” timpul citind, desenand, cantand, dansand, alaturi de prieteni, familie….nu il mai pierde degeaba plangandu-te de cat lucrezi, de cat de obosit esti pentru ca e posibil sa iti pui astfel o eticheta pe care nu o doresti si vei fi uitat sau evitat.
Apreciaza-ti viata, iubeste-te, respecta-te si vei fii apreciat, iubit, respectat, dar nu uita ca si tu la randul tau sa apreciezi, sa respecti si sa iubesti.
„Ceea ce oferi primesti?”- incearca sa oferi tot mai mult chiar daca nu primesti la fel, fii tu impacat sufleteste ca ai fost mai bun.
PS: TRAIESTE!!!

Reclame